Η Αναγκαιότητα Μονίμων Προσλήψεων της Νέας Δημοτικής Αρχής Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Ζούμε σ΄ έναν Δήμο 105.000 κατοίκων περίπου με έκταση 11,173 km2 και παρατηρούμαι στην καθημερινότητα μας την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση και επίλυση  προβλημάτων  σε τομείς όπως την καθαριότητα, βρώμικοι σπασμένοι  κάδοι, πεπαλαιωμένοι ασυντήρητοι  μέθοδοι περισυλλογής σκουπιδιών από απορριμματοφόρα που θα έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί με σύγχρονα οχήματα, που  χωρίς την εργατικότητα και την φιλότιμη προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου μας στην συντήρηση τους δεν θα κυκλοφορούσαν.

Η πόλη μας παρουσιάζει μεγάλη έλλειψη πρασίνου, η Κεντρική πλατεία  του Αγίου Νικολάου δεν έχει δέντρα και δεν προσφέρεται για περιπάτους, η δε πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη η κατά κόρον πλατεία  Σπάθας, με μεγάλη προσέλευση όλων των ηλικιών και ιδιαιτέρως των παιδιών είναι εγκαταλελειμμένη και χωρίς φωτισμό τις νυχτερινές ώρες. Οι κάτοικοι νιώθουν ανασφαλείς  και η μη παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας αυξάνει την εγκληματικότητα και την φθορά περιουσίας. Οι τεράστιες  ελλείψεις προσωπικού και η υποστελέχωση της Διοικητικής Δομής των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί πλέον ένα μείζον θέμα.

Η Νέα Αυτοδιοίκηση  που θα προκύψει  στον Δήμο μας από  τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα πρέπει να λύσει τα μακροχρόνια προβλήματα στις εξής ελλείψεις:

  1. Στις Υποδομές του Δήμου (καθαριότητα, φωτισμό και δημοτική  αστυνομία),
  2. Των Υπηρεσιών προς τα νοικοκυριά και
  3. Των Επιχειρήσεων  που δραστηριοποιούνται στα όρια  του Δήμου.

Οι βασικές ελλείψεις εντοπίζονται στο ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού και οι 8μηνες συμβάσεις είναι ημίμετρο μπρος σ έναν δήμο σαν τον δικό μας  που οι ανάγκες στην Ποιότητα Ζωής των κατοίκων είναι πολλές  και έχει σοβαρά προβλήματα στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προκύπτουν. Οι  ελλείψεις προσωπικού εντοπίζονται στις Τεχνικές Υπηρεσίες, στην Καθαριότητα, και  στο Περιβάλλον.

Η εκλογή μου στην Νέα Δημοτική Αρχή, μέσα από την Υποψηφιότητα μου ως Δημοτικού Συμβούλου στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ <<Η ΖΩΗ ΜΑΣ>> με Δήμαρχο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΝΤΖΕΡΗ  θα  δώσει σε όλους μας,  την δυνατότητα  να καταγράψουμε τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου μας και όλοι μαζί  να χαράξουμε από Κοινού ένα Νέο Στρατηγικό  Επιχειρησιακό Σχέδιο για να χαραχτεί μια Νέα Διοικητική Δομή πιο αποτελεσματική  με προσωπικό Μόνιμο εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών  μας. Γιατί η Νίκαια – Αγ. Ι. Ρέντης είναι η πόλη μας που θέλουμε να είναι Ανθρώπινη και Σύγχρονη, γιατί εδώ ζούμε και είναι Η ΖΩΗ ΜΑΣ.Προηγούμενο άρθρο: Πρόνοια Για Τα Φιλοζωικά Πάρκα Του Δήμου Μας ΠροηγΕπόμενο άρθρο: Τα 100 χρόνια της Νίκαιας μέσα από τρεις Εκθέσεις ΤέχνηςΕπόμενο